Kroppskrem

Lukseriøs kroppskrem som virker nærende og beskyttende. Vedlikeholder hudens naturlige fuktnivå og viker bløtgjørende. Velegnet til alle hudtyper.

  • 375 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder

 
 

Vannfase  
220 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
25 ml Aloe Vera juice
12 gr  MF fett
2 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
7 gr VE fett
5 gr Lanettevoks
5 ml E-vitamin
50 gr Sheasmør øko
50 gr Kakaosmør øko
25 ml Tistelolje øko
   
Sluttfase  
2 ml Eterisk olje eller duftolje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, ønsket eterisk olje/duftolje.

9. Hell over på ønsket emballasje.

 

RÅVARER

 
 

Vannfase  
220 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
25 ml Aloe Vera juice
12 gr  MF fett
2 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
7 gr VE fett
5 gr Lanettevoks
5 ml E-vitamin
50 gr Sheasmør øko
50 gr Kakaosmør øko
25 ml Tistelolje øko
   
Sluttfase  
2 ml Eterisk olje eller duftolje
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, ønsket eterisk olje/duftolje.

9. Hell over på ønsket emballasje.

 

Produkter i oppskriften
kr 65,00

kr 65,00

kr 59,00

kr 72,50

kr 49,00

kr 48,00

kr 89,00

kr 135,00

kr 89,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×