Honning håndkrem

Pleiende håndkrem som forebygger uttørking og holder hendene myke. Med honning, som er kjent for sine helende og beskyttende egenskaper. Anvendes etter håndvask eller ved behov.

  • 500 ml
  • 30- 60 minutter
  • 24 måneder
Vannfase  
250 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
20 gr MF-fett
100 gr Honning
30 ml  Glyserin
3 ml Natriumbenzoat
   
Fettfase  
10 gr VE-fett
12 gr Lanettevoks
100 gr Aprikoskjerneolje
3 ml E-vitamin
   
Sluttfase  
2 ml Engelsk rose duftolje
  (eller valgfri eterisk olje/duftolje)
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
1 stk Stavblender

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur uten omrøring.

8. Tilsett sluttfasen.

9. Kremen kan evt. blendes for et glattere resultat.

10. Hell over på ønsket emballasje f.eks: https://www.sunvita.no/produkter/emballasje/plastemballasje/plastembalasje-diverse/airless-pumpeflaske-50-ml

 

 

RÅVARER
Vannfase  
250 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
20 gr MF-fett
100 gr Honning
30 ml  Glyserin
3 ml Natriumbenzoat
   
Fettfase  
10 gr VE-fett
12 gr Lanettevoks
100 gr Aprikoskjerneolje
3 ml E-vitamin
   
Sluttfase  
2 ml Engelsk rose duftolje
  (eller valgfri eterisk olje/duftolje)
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
1 stk Stavblender
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur uten omrøring.

8. Tilsett sluttfasen.

9. Kremen kan evt. blendes for et glattere resultat.

10. Hell over på ønsket emballasje f.eks: https://www.sunvita.no/produkter/emballasje/plastemballasje/plastembalasje-diverse/airless-pumpeflaske-50-ml

 

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 65,00

kr 97,50

kr 49,00

kr 59,00

kr 83,00

kr 72,50

kr 48,00

kr 98,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×