1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.
Vannfase
2. Vei opp vannfasen i en gryte.
Fettfase
3. Vei opp fettfasen i en annen gryte.
Emulgering
4. Varm begge fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.
5. Begynn med å varme vannfasen. Når vannfasen har nådd ca 50 grader setter du fettfasen på varmen. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til 75 grader er nådd.
6. Hell vannfasen over fettfasen i en tynn stråle under omrøring.
7. Avkjøl til romtemperatur under omrøring.
Sluttfase
8. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen
9. Hell kremen over i de krukkene du ønsker å bruke.