Fuktighetskrem til moden hud

Ansiktskrem som virker regenererende og gjenoppbyggende. Forebygger dannelsen av rynker og setter fart på cellefornyelsen og vedlikeholder hudens elastisitet. Velegnet til moden hud.

  • 300 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder

 
 

Vannfase  
177 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
18 gr  MF fett
13 ml   Glyserin
1,5 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
6 gr VE fett
6 gr Lanettevoks
3 ml E-vitamin
30 ml Mandelolje 
40 ml Kamilleolje
   
Sluttfase  
9 ml  Granatepleolje øko
5 ml A-vitamin
6 ml  Squalan
1,25 ml (25 dråper) Rosmarinolje øko
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
1 stk Stavmikser

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, og rør til alt er blandet godt sammen

9. Hell ev kremen over i et høyt smalt beger og bland med stavmikser (det vil gjøre kremen glattere).

10. Hell over på ønsket emballasje.

 

RÅVARER

 
 

Vannfase  
177 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
18 gr  MF fett
13 ml   Glyserin
1,5 ml  Natriumbenzoat
   
Fettfase  
6 gr VE fett
6 gr Lanettevoks
3 ml E-vitamin
30 ml Mandelolje 
40 ml Kamilleolje
   
Sluttfase  
9 ml  Granatepleolje øko
5 ml A-vitamin
6 ml  Squalan
1,25 ml (25 dråper) Rosmarinolje øko
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
1 stk Stavmikser
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 40 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Avkjøl nå til romtemperatur under omrøring.

8. Tilsett sluttfasen, og rør til alt er blandet godt sammen

9. Hell ev kremen over i et høyt smalt beger og bland med stavmikser (det vil gjøre kremen glattere).

10. Hell over på ønsket emballasje.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 65,00

kr 97,50

kr 49,00

kr 59,00

kr 79,00

kr 108,00

kr 72,50

kr 48,00

kr 112,00

kr 198,00

kr 99,00

kr 109,00

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×