Anti-pigmentkrem

Dette er en ansiktskrem til alle hudtyper basert på vegetabilsk ekstrakt med dokumentert effekt mot pigmentforandringer og leverflekker.

 

  • 200 ml
  • 30-60 minutter
  • 24 måneder
Vannfase  
150 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
   
Fettfase  
11 gr Vegetal
5   ml E-vitamin
50 ml Arganolje øko
   
Sluttfase  
10 ml  Anti-pigmentkompleks
3 ml Benzylalkohol
1 ml (20 dråper) Lavendelolje (eller en annen eterisk olje)
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl nå til 40 grader uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

RÅVARER
Vannfase  
150 ml Demineralisert vann (ev kokt avkjølt)
   
Fettfase  
11 gr Vegetal
5   ml E-vitamin
50 ml Arganolje øko
   
Sluttfase  
10 ml  Anti-pigmentkompleks
3 ml Benzylalkohol
1 ml (20 dråper) Lavendelolje (eller en annen eterisk olje)
   
Redskaper  
2 stk Gyter
1 stk Vekt
1 stk Termometer
1 stk  Måleskjesett
1 stk Deigskrape
1 stk Spiralvisp
1 stk Opphellingspose
SLIK GJØR DU DET

1. Skåld eller spit av grytene og redskapene du skal bruke.

2. Vei vannfasen i en gryte.

3. Vei fettfasen i en annen gryte.

4. Varm de to fasene opp til 75 grader og ta grytene av varmen.

5. Start med å varme vannfasen. Når vannfasen er ca 50 grader settes fettfasen    på. Fettfasen tas av varmen ved ca 60 grader, da temperaturen stiger veldig fort. Heretter settes fettfasen kortvarig av og på varmen til den er nådd 75 grader C.

6. Hell deretter fettfasen over i vannfasen i en tynn stråle, samtidig som du rører fra side til side, ikke opp og ned, for å unngå å piske luft inn i kremen.

7. Rør til temperaturen er 60 grader.

8. Avkjøl nå til 40 grader uten omrøring, og rør deretter lett før den avkjøles til romtemperatur.

9. Tilsett sluttfasen, og rør forsiktig til alt er blandet godt sammen

10. Hell kremen over i de krukkene som du ønsker å bruke.

 

Produkter i oppskriften

Antall er foreslått ihht. oppskriften, men kan justeres før ingrediensene kjøpes.

kr 140,00

kr 62,00

kr 99,00

kr 48,00

kr 42,50

Antall produkter:
Sum:
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×